miercuri, 14 octombrie 2009

Iar ne-am facut de kkt :(

Unul dintre cele mai populare site-uri de rugby din lume rugbydump.com prezinta din nou imagini de la meciurile de rugby din Romania. Si nu datorita vreunei faze extraordinare, ci din nou devenim celebri datorita batailor de pe terenurile de rugby din tara noastra. De data aceasta este prezentat razboiul dintre Arad si Timisoara. In urma cu ceva timp ei au prezentat si bataia de la Dinamo-Farul.

Este al doilea site de prestigiu care scrie despre bataile din Romania. sarugby.com, site din Africa de Sud, prezenta si acum pe pagina de start bataia de la meciul Dinamo - Farul, desfasurat in aprilie.

FRR nu a comentat prea mult subiectul si pune incidentele pe seama rivalitatii dintre cele doua orase. Site-ul oficial anunta ca:

Federatia Romana de Rugby dezaproba cele intamplate intre jucatorii acestor doua echipe si comunica faptul ca se va discuta in comisia de disciplina pe marginea acestui caz, urmand a lua deciziile care se impun si pe care le va comunica in timp util.

Presedintele Federatiei Romane de Rugby dl. Alin Petrache a declarat ca cele intamplate intre aceste doua echipe nu fac cinste acestui fenomen si ca va face tot posibilul ca astfel de episoade sa nu se mai petreaca in rugby".

Dar ceva masuri concrete dl Petrache?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Make Money Online