miercuri, 8 iulie 2009

Revine Lomu ?

Aripa All Black urmeaza sa semneze cu ekipa franceza de liga a 3-a Marseille Vitrolles, anunta site-ul clubului. Intr-un mini interviu Lomu kiar spune ca toata lumea a crezut ca si-a inkeiat cariera dar ca, el inca simte dorinta sa joacae si este singurul care va decide cand se va retrage. Ajuns la 34 de ani, Lomu mai zice ca vrea sa aduca Marseille Vitrolles printre ekipele de top din Franta.
Cu tot respectul ... nu stiu daca va reusi.


Cine e Jonah Lomu?
A fost cel mai tanar jucator care a jucat pentru ekipa de seniori a Noii Zeelande - 19 ani si 45 de zile. A avut 63 de selectii pentru Noua Zeelanda pentru care a debutat in 1994. E considerat pe buna dreptate primul mare superstar pe care l-a dat rugby-ul. La 1.96 m, 125 kg si o viteza extraordinara cu greu putea fi placat.
A inscris cele mai multe eseuri la Cupa Mondiala - 15. (In 1995 la World Cup din Africa de Sud a inscris 7 eseuri in cinci meciuri. In 1999, in Tara Galiilor, 8 incercari.)
In 1996 Lomu a fost diagnosticat cu un nephrotic syndrome, o boala foarte rara a rinichilor.
In 2004 a facut transplant si a incercat o revenire in rugby dar nu a mai fost la nivelul de dinainte. Despre Jonah Lomu s-au scris km intregi. Eu am incercat sa punctez cele mai importante momente din viata sa.

Cateva imagini...

Un comentariu:

  1. Primul si singurul superstar al rugby-ului, singurul om din lume care putea scutura un colos din spatele lui in acelasi timp ce calca peste un altul si singurul om din lume care putea scoate din joc jumatate de echipa de rugby, vorbesc aici la cel mai inalt nivel
    SUPERMAN :D
    Imi aduc aminte cand eram mic ma tundeam ca el, cu mot in frunte :))
    Ii urez mult succes in ceea ce vrea sa faca si desi sunt sigur ca nu va mai fi ca inainte este de apreciat vointa lui, desi a fost la un cm de moarte intodeauna a revenit, este un exemplu pentru noi toti, un exemplu de vointa si determinare.

    RăspundețiȘtergere

 

blogger templates | Make Money Online