joi, 2 iulie 2009

Sindromul georgian

Ne-am batut din nou cu georgienii. De data asta la U17. Numai jandarmii au reusit sa ii potoleasca pe astia mici. Nu stiu cum se face dar de fiecare data ne batem cu ei. A devenit parca un sindrom ca la fiecare meci in care sunt implicati romani si georgieni sa iasa cu bataie. Ultimele 2 batalii s-au dat pe pamant romanesc (Dinamo-Farul si Romania-Georgia U17). Si la meciul ekipelor de seniori de la Tbilisi de anul asta s-a lasat cu cafteala. Se zice ca de acolo a pornit totul. Ca la meciul Dinamo cu Farul a fost numai urmarea fireasca a celor petrecute la meciul din capitala georgiana.
Daca la pumni avem un usor avantaj la partide castigate este egalitate (ei ne-au batut la seniori in Georgia, Dinamo-Farul a fost "egal", iar la juniori i-am batut noi.)

FRR a primit si avertisment pentru ca nu a anuntat meciul la Jandarmerie. Cum am auzit kestia asta mi-am adus aminte de programul dlui Alin Petrache din campania pentru castigarea fotoliului de presedinte al FRR in care zicea ca el va pune mare accent pe juniori. Iti mai aduci aminte dle Petrache programul?

Sunt curios ce o sa fie la meciul seniorilor de la Bucuresti. Cand noi va trebui sa castigam pentru a mai spera la mondial.

Foto: telegrafonline







Un comentariu:

  1. care a fost faza aici ??
    nu se intelege nimic din pozele alea
    vreau sa vad sangeeeeee :)))))))))

    RăspundețiȘtergere

 

blogger templates | Make Money Online