miercuri, 5 august 2009

FRR-ului ii lipseste o lista de prioritati

Sambata, 08 august 2009, se reia campionatul national de rugby. Incepand cu aceasta data intra in vigoare o hotarare a Biroului Federal, din data de 23.04.2009, care obliga ekipele gazda „sa filmeze partidele oficiale, iar imaginile in cauza sa fie puse la dispozitia FRR. Pentru ducerea la indeplinire a acestei hotarari, arbitrul nu va incuviinta inceperea partidei pana ce clubul organizator nu va face dovada existentei mijloacelor tehnice si umane care pot realiza inregistrarea respectiva”.
Motivul principal al acestei decizii se pare ca este acela de a inregistra meciul pentru a putea indentifica mai usor jucatorii care comit infractiuni – vezi bataia de la Dinamo – Farul. Fac referire la acest meci pentru ca decizia vine la fix 12 zile dupa celebra bataie (11 aprilie 2009).
Masura a fost luata emotional si in graba. Emotional, datorita presiunii mediatice exercitate asupra FRR dupa celebra bataie. In graba pentru ca ea nu prevede masurile disciplinare pentru ekipele care nu respecta hotararea Biroului Federal.
Nu stiu daca asta era cea mai mare problema pe care o are rugby-ul romanesc – lipsa camerelor de luat vederi de la meciurile din Divizia Nationala. Nu stiu cat de oportuna este masura dar stiu sigur ca rugby-ul romanesc are multe alte probleme mult mai grave de care domnii de la Federatie ar trebui sa se ocupe cat mai repede.
Si in plus, pot primi casete cu inregistrari, cd-uri sau dvd-uri. Daca vor reduce de fiecare pedepsele jucatorilor care comit infractiuni nu am rezolvat nimic. Sau reducerea pedepselor se face numai pentru Dinamo, dle presedinte Alin Petrache...!?!?!

Foto: Ziarul de Vrancea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Make Money Online