vineri, 28 august 2009

Week-end cu mult rugby

In acest week-end avem meciuri din Divizia natioanla si din Tri Nations. Cine prinde Boom poate vedea si meciuri din campionatul Frantei: vineri de la 20 Brive (echipa pilierului roman Petrisor Toderasc)-Clermont si sambata de la 17.25 Perpignan-ul lui Tonita si Tincu intalneste Toulouse.

In Divizia nationala lucrurile se limpezesc de la etapa la etapa. Steaua nu mai poate pierde primul loc, Baia Mare isi consolideaza pozitia a doua, Dinamo si Farul lupta pentru locul 3 (diferenta dintre cele doua combatante este de 1 punct). Maine va fi o etapa a derby-urilor. Primele patru clasate joaca intre ele, Farul vine in Ghencea, Dinamo merge la Baia-Mare. Daca Baia Mare castiga nu mai poate pierde locul doi. Farul trebuie sa castige sau sa ia macar un punct pentru a mai spera la locul 3 si pentru a evita un meci decisiv in semifinale contra militarilor. Conform modului in care se desfasoara competitia interna, in semifinale vor juca locurile 1 cu 4 si 2 cu 3 pe terenul echipei mai bine plasate. TVR2 va transmite, in direct, meciul constantenilor din Ghencea, incepand cu orele 11. In celalalt meci al etapei se intalnesc Timisoara si Cluj.

In play-out, daca Barladul pierde la Suceava retrogradeaza, in timp ce Olimpia vrea sa castige la Iasi si cu un joc al rezultatelor favorabil sa obtina prima pozitie. In ultimul meci din a doua serie valorica se intalnesc Cleopatra Constanta si Brasovul.

Tot sambata, de la 13.00 pe sport.ro putem vedea Australia-Africa de Sud. Este un meci intre tinerete si experienta. La australieni, pilierul Ben Alexander il inlocuieste in primul 15 pe Al Baxter, linia a doua Chisholm intra in locul lui Nathan Sharpe, Peter Hynes intra, la aripa, in locul lui Mitchell, Ashley-Cooper trece la nr. 12 si Ryan Cross la 13.
Sud africani vor conta pe Schalk Burger, care revine pe banca de rezerve. Ruan Pienaar il inlocuieste pe Francois Steyn pe postul de fundas. Mijlocasul la gramada Fourie du Preez va bifa maine cea de 50 prezenta in nationala.
Specialistii apreciaza ca duelul flankerilor George Smith si Heinrich Brüssow va fi cheia meciului.

P.S. Putin mai tarziu revin si cu echipele probabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Make Money Online