sâmbătă, 26 septembrie 2009

Cat mai costa un jucator roman valoros?

5.000 de euro. Poli Iasi l-a vandut pe pilierul Mihaita Lazar in liga a 3a din Franta. Din suma obtinuta Federatia Romana de Rugby va opri 500 de euro. 700 de euro merg la antrenorul care l-a descoperit pe Lazar, astfel ca clubul mai ramane cu aproximativ 3.800 de euro. Presedintele clubului iesean a declarat ca banii sunt suficienti pentru a plati un cantonament pentru toata echipa.
Foarte putin, din pacate. Nu mai punem la socoteala ca Lazar este un jucator de perspectiva (Kaly ne poate spune mai multe pentru ca au jucat impreuna la Iasi).
Nu mi se pare ok faptul ca FRR opreste din banii de transfer. Cred ca asta e menirea unei federatii - sa ajute cluburile.
Jucatorul va primi, la noua echipa, un salariu de aproape 3.000 de euro pe luna. Fata de cei 2.000 de lei, inclusiv prime, pe care ii primea in Romania, e o diferenta importanta. Asta pare a fi singura veste buna.
Mult succes!

2 comentarii:

  1. Lazar este un jucator cu adevarat bun..a fost colegul meu timp de 5 ani..in plus are un caracter deosebit!! Ma bucur pt el!! k_ly69

    RăspundețiȘtergere
  2. ba vino la antrenamente si lasa vrajeala
    stai linistit ca ii este mult mai bine acolo decat aici ;)
    oricum se mai dau si alti bani pe sub mana, nu cred ca si-au luat cei de la iasi doar 3800 pe el :D

    RăspundețiȘtergere

 

blogger templates | Make Money Online