marți, 1 septembrie 2009

Povestea lui Terminator - Jerry Collins

Un interviu impresionant cu o legenda a rugby-ului mondial. Jerry Collins.

Putin stiu ca, dupa Cupa Mondiala din 2007, aflandu-se in vacanta in Devon (Anglia) a fost invitat de antrenorul echipei locale sa vina sa ii urmareasca la un meci. Jerry a fost la meci, mai mult a si condus antrenamentul echipei de juniori a clubului. Dupa antrenament antrenorul lui Barnstaple Rugby l-a intrebat ce poate face pentru a-i rasplati gestul. Collins a raspuns simplu - Vreau sa joc rugby. Si asa a ajuns internationalul neozeelandez sa joace pentru echipa a doua a acestui club, intr-o liga inferioara din Anglia. Mai mult, Terminator a impresionat la scurt timp dupa acest meci, cand a purtat jambierele celor de la Barnstaple intr-un meci al Barbarians*.(* Barbarians este o selectionata unde jucatorii poarta jambierele de la cluburile la care activeaza, restul echipamentului fiind in alb-negru.)

De-a lungul timpului Collins a avut mai multe porecle. Cele mai cunoscute sunt Terminator - pentru felul in care isi placa adversarii sau JC - de la initialele sale.

Collins a fost selectionat de 48 de ori pentru Noua Zeelanda. Din 2008 a venit sa joace in Europa, pentru francezii de la Toulon. In 2009 s-a inteles pentru doi ani cu galezii de la Ospreys.

Vezi aici interviul:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

blogger templates | Make Money Online